Fii parte din povestea noastră de Bine.

În fiecare zi spunem “pot să ajut” celor mai puțin norocoși decât noi: copii, vârstnici, tineri talentați, familii monoparentale. Misiunea noastră continuă datorită sprijinului vostru.

Persoane fizice

Poți contribui activ prin voluntariat, donații sau povestind prietenilor despre proiectelor noastre.

Redirecționează 3,5% din impozitul de salariu sau pensie

De ce să redirecționez?

Legea iți permite să direcționezi până la 3,5% din impozitul pe venit către o cauză caritabilă, până pe data de 25 mai. Dacă nu donezi, banii rămân la stat, iar noi ajutăm mai puțin. Durează un minut și NU te costă nimic.

Redirecționează

Voluntariat

Asociația noastră este formată din prieteni voluntari. Suntem tineri, plini de energie și entuziasm, deschiși la idei creative și cu multă dorință de Bine. Dacă îți plac proiectele noastre și crezi că ne-am potrivi, te așteptăm cu drag în gașca noastră.

Fii voluntar

Donează-ți ziua de naștere

Dacă vrei să ne susții, îți poți dărui ziua de naștere sau poți organiza un alt eveniment de strângere de fonduri pentru cauze sociale.

Îți poți dona cadourile de Crăciun, de Paște, de 1 sau 8 Martie, poți alerga la un maraton sau împărtăși expertiză, o pasiune, un talent și multe altele.

Contactează-ne și hai să facem #FapteBuneÎmpreună!

Contactează-ne

Persoane juridice

Prin implicarea voastră, ne oferiți nu doar resursele necesare, ci și încrederea că putem face o schimbare semnificativă în comunitate.

Redirecționare 20% din impozit

De ce să redirecționez?

Statul român oferă companiilor posibilitatea de a direcționa 20% din impozitul pe profit către un ONG.

Împreună, putem transforma viețile celor care au nevoie de noi: copii, tineri talentați, familii monoparentale, vârstnici.

Redirecționează
#FapteBuneÎmpreună

Fii fundraiser

În echipa noastră, fundraisingul este sinonim cu creativitatea, entuziasmul, perseverența și încrederea în impactul pe care îl avem asupra comunității.

Angajăm un fundraiser care să inspire și să mobilizeze mediul Corporate pentru proiectele noastre.

Aplică acum

Ce căutăm la tine

  • Abilități de comunicare remarcabile: ești o persoană carismatică și plină de viață, știi să comunici profesionist cu mediul de business;
  • Gândire strategică: ești mereu cu un pas înainte și găsești moduri inovatoare de a atrage finanțări pentru a ne crește impactul în comunitate;
  • Excelente abilități de relaționare: construirea și menținerea relațiilor cu partenerii noștri reprezintă un pilon esențial. Abilitățile tale sociale sunt la fel de impresionante ca și cele de fundraising.

Responsabilități

  • Dezvoltarea și implementarea de strategii de fundraising creative și eficiente, menite să ne atingem obiectivele financiare și de impact;
  • Comunicarea cu comunitatea noastră de susținători și mobilizarea lor pentru a se implica și a susține cauzele noastre;
  • Coordonarea evenimentelor și campaniilor de strângere de fonduri care să fie memorabile și să atragă atenția asupra proiectelor noastre.

Îți oferim

  • Flexibilitate și autonomie: înțelegem că rezultatele contează mai mult decât prezența la birou. Încurajăm ideile inovative și îți oferim autonomia de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele.
  • Echipă pasionată și dedicată: vei participa, alături de noi, la evenimente caritabile, vei colabora cu artiști și vei putea contribui la toate inițiativele noastre socio-culturale. Suntem entuziaști și mereu gata să ne sprijinim reciproc.
  • Oportunități de creștere: încurajăm performanța și recompensăm rezultatele. Oferim un salariu și bonusuri care să reflecte experiența și contribuția ta.

Fii Ambasador de Bine

Fiecare gest pe care-l faci contează. Sprijinim părinții singuri, oferim copiilor o șansă la educație și contribuim la refacerea unei legături intergeneraționale șubrezite.

Ești ambasador de Bine dacă crezi în proiectele noastre și vrei să povestești comunității tale despre ce facem noi, în mediile în care ești prezent: web, social media, radio, TV.