Povestea noastră

Sprijinim părinții singuri, tinerii talentați, copiii de la centrele de zi și vârstnicii din aziluri. Am adus împreună peste 7000 de beneficiari în proiecte de CSR, acțiuni socio-culturale, de educație și mediu.

Credem că fiecare contribuție, oricât de mică, a făcut posibilă schimbarea în bine pentru cei în nevoie. Împreună, putem transforma vieți.

Spune și tu POT SĂ AJUT

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a promova activitățile pentru creșterea incluziunii sociale a grupurilor vulnerabile, precum și de a susține valorile artistice și de a înlesni accesul publicului la actul cultural.

Am început în 2010 cu acțiuni de voluntariat pentru educație, iar în 2016 ne-am unit oficial sub umbrela Asociației POT SĂ AJUT, consolidând astfel eforturile noastre și având un impact mai mare în comunitate. De atunci, am reușit să ne extindem familia de susținători și voluntari.

Am întâlnit copii care își fac lecțiile la lumina unui felinar, părinți care nu își permit costul rechizitelor, tineri care nu au fost niciodată la un spectacol de teatru, părinți singuri care nu le pot oferi copiilor un brad de Crăciun sau vârstnici pe care nu-i mai vizitează nimeni la căminele de bătrâni.

Așa au luat naștere programele noastre de suflet, prin care oferim sprijin pentru educație și experiențe pe care nu le-au mai trăit până acum, și contribuim la refacerea unei legături intergeneraționale șubrezite. Fiecare proiect reușit ne motivează să mergem mai departe și să continuăm să aducem Bine în viața celor din jur. Iar acum, mai mult ca niciodată, suntem convinși că orice gest de bine, oricât de mic, contează.

Credem în:

  • Oameni împreună și energia vindecătoare a compasiunii
  • Importanța educației - de acolo am început proiectele noastre
  • Puterea ajutorului oferit necondiționat
  • Fapte bune care inspiră comunități

Promitem:

  • Transparență
  • Profesionalism
  • Implicare
  • Donații alocate 100% cauzei pe care o susții

Fiecare persoană contează.

Au spus
POT SĂ AJUT

Board

Gabriela Stoian

Președinte

Iulia Popa

Vicepreședinte

Marius Stoian

Vicepreședinte

Echipa

Ramona

Program Coordinator

Aura

Program Coordinator

Răzvan

Fundraiser

Cosmin

Web Developer

Suport (emoțional)

Masha

Tailraiser

Tomi

CATering

Yara

Chief Barker

Mișu

Senior Meownager

Fii parte din povestea noastră de Bine.

Cu sprijinul tău, oferim copiilor care provin din medii vulnerabile acces la educație și șansa de a-și urma visurile. Creăm un cadru incluziv pentru familiile monoparentale, în care să se simtă susținute și integrate în comunitate. Aducem bucurie vârstnicilor singuri și le redăm sentimentul de apartenență.

Împreună, putem transforma vieți.