”O ZI ALTFEL” este unul dintre proiectele noastre de suflet, cu peste 1.200 beneficiari până în prezent, atât copii, cât și vârstnici. Ne plac tare mult evenimentele cu poveste, din care cei prezenți rămân cu ceva, mai mult decât un simplu spectacol cu strângere de fonduri pentru o cauză. „O zi altfel” care îi ajută să crească, să se dezvolte și le face viața mai frumoasă. Pentru cei de care avem grijă, organizăm evenimente de concept care îi poartă în aventuri de basm la care mulți dintre ei nici nu au îndrăznit să viseze până atunci.
Image
Parteneri:
„O șansă la viață”
Cel mai frumos cadou de Crăciun: bănuții pentru intervenția chirugicală a Anyei s-au strâns! Suntem în continuare alături de ea și așteptăm vești bune de la Boston!
Mulțumim din suflet tuturor celor care au fost alături de noi în acest demers și care au ajutat, fiecare cu ce a putut.
***
Noi ne-am simtit tare bine la evenimentul caritabil de la Căminul Cultural din Țegheș. Am cântat, am dansat și, prin contribuțiile voastre, am pus umărul s-o trimitem pe Anya la Boston

Citeste mai mult 
Image
Parteneri:
Împreună cu partenerii noștri, am oferit "O ZI ALTFEL" celor 30 de copilași de la școala gimnazială nr.1 din Cornetu (clasele 1-4) care provin din medii vulnerabile.
Am descoperit împreună lumea ascunsă a piraților, ne-am jucat, am visat, am transformat autocarul Memento Bus în corabia piraților și am pornit în căutarea comorii ce se ascundea în peștera de la Cinema City Park Lake, unde cu ajutorul ochelarilor 3D, Vaiana i-a purtat într-o aventură pe care cei mici n-au mai trăit-o niciodată până atunci.

Citeste mai mult 
Image
Parteneri:

O zi altfel: Moș Crăciun a ajuns tocmai la Sibiu, special pentru cei peste 500 copilași din centrele de plasament

O poveste de Crăciun, multă veselie și un Moș darnic la cea mai mare sală de cinema 3D din Sibiu. Prin grija și dăruirea echipei de la Centrul Cultural "Ion Besoiu" Sibiu, i-am adus la film, pentru prima dată în viața lor, pe micuții de la centrele de plasament din județul Sibiu. Acolo i-a așteptat, cu multe surprize, un Moș vesel și iubitor 

Citeste mai mult 

Image
Parteneri:
TVSAT Media Group, în parteneriat cu Asociația POT SĂ AJUT, lansează o nouă inițiativă cultural-artistică menită să susțină educația non-formală și reintegrarea socială a copiilor și a vârstnicilor, un apel la umanitate și mai multă înțelegere față de semenii noștri.
Proiectul “O zi altfel” va debuta mâine, 6 decembrie 2018, ora 15.00, cu evenimentul caritabil DULCE ROMÂNIE, la care sunt invitați peste 500 de vârstnici aflați în grija azilurilor de bătrâni de pe întreg teritoriul județului Sibiu.

Citeste mai mult