Contributii Persoane Juridice

De peste 8 ani, redirecționăm integral donațiile primite către proiectele în care punem atât de mult suflet.
Dacă și tu crezi în cauzele noastre, reține că orice ajutor, oricât de mic, contează. Și fără tine, proiectele noastre ar avea mai puțină culoare, iar lumea noastră ar fi mai tristă.

Statul român oferă companiilor posibilitatea de a direcționa 20% din impozitul de venit sau profit către un ONG. Prin urmare, poți schimba viața copiilor de care avem grijă, direcționând 20% din impozit către Asociația POT SĂ AJUT.

20% din impozitul de venit sau profit, fără niciun cost pentru tine

Legea sponsorizării iți permite să decizi ce faci cu o parte din taxele care sunt colectate de către stat. Donația ta NU implică nicio cheltuială suplimentară (se deduce din impozitul datorat), iar noi o vom aloca integral cauzei pe care o susții tu.

E foarte simplu:
Calculează suma aferentă celor 20% din impozitul pe venit sau profit
Scrie-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau sună-ne la 0728119977 pentru a solicita un model de contract de sponsorizare
Completează contractul in 2 exemplare, trimite-ni-l semnat și ștampilat
Achită suma precizată în contract prin transfer bancar sau online.

Asociația POT SĂ AJUT este înregistrată în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 15/09.05.2016, este înscrisă în Registrul entităților/unităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale cu nr. 6530042/03.10.2019, este acreditată ca furnizor de servicii sociale de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale cu seria AF nr. 006123 şi are cod fiscal 36091050.

Pentru mai multe detalii, îți stăm la dispoziție.

Alegerea ta va schimba viața copiilor care provin din medii vulnerabile.